dimecres, 19 de setembre del 2007

Tot és perillós en aquest món!

Molts de vosaltres, estimats lectors, ja esteu familiaritzats amb la cultura de la por que impera als EEUU. D'on surt i quines conseqüències podria ser un bon tema per un "post" , però no pas per aquest.

El que vull compartir amb vosaltres és una nova expressió d'aquesta cultura.
La foto que teniu aquí sota la vam fer amb el Joel i la Núria a l'Abril quan vam anar a fer un petit road trip fins a Bent, Oregon. De tornada vam parar en un mirador d'uns penyasegats que venien a ser la versió local del Canyón del Colorado, en més petit però ja prou impresionants. I vet ací que ens vam trobar amb aquesta senyal.


Que dir?
Com justificar-ho?

Probablement algú va denunciar al gobern local per no posar indicadors que expliquessin que saltar d'un penyasegat acostuma a tenir efectes secundaris indesitjats. O potser va ser la protectora d'animals, que després de moltes festes de beneficiència per pagar els enterraments dels pobres gossos estaballats se'n van cançar i van decidir posar-hi algun remei.

Lo que més em sorprèn a mi, però, és aquesta nececitat de senyalar coses tant absolutament obvies!

De nou

Welcome to USA!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com diria l'Obelix, aquests americans estan folls! Per cert, perque no posen cartells a l'entrada dels rascacels dient que està prohibit estabellar-hi avions?
Un cosí que tinc que ha viscut als EEUU, m'ha dit que si un s'emborratxa i té un accident culpen al cambrer per haver-lo emborratxat, i que per aquest motiu si un cambrer et veu begut ja no et serveix més. On està la llibertat individual de decidir per un mateix?
Una forta abraçada
XESCO