dimarts, 28 de setembre del 2010

Guatemala

Aquest estiu he fet un viatget de 3 setmanes a Guatemala. He aprofitat que el meu germà Marc estava allà visitant la comunitat on va viure durant any i mig per descobrir una mica aquest país. Del viatge n'he tret bones experiences i vull compartir-ne dues amb vosaltres. La primera és el descobrir la comunitat Nuevo Horizonte, que és on el Marc va estar treballant. Trobo que el projecte que tenen és molt interessant i vàlid i que val la pena divulgar-lo. En segon lloc vull compartir la excursió que vaig fer per la selva tropical amb uns quants ex-guerrilleros per anar a retrobar els campaments on van viure durant la guerra civil.

Explicaré aquestes dues experiències en posts separats, per questions organitzatives, en tot cas aquí us deixo algunes fotos del viatge.

Sompopo
Tikal

2 comentaris:

XescoArechavala ha dit...

Impressionant la foto amb la samarra del Che i el "machete" a la mà. Company, ja ets un guerrillero, la mà de foc que cremarà el capitalisme i alliberarà el poble de la idiotesa a la qual ha estat sotmès. A partir d'ara res de Yuri. Ara ets el Comandante "Roda", o Comandante Oriol. Quin t'agrada més!

Anònim ha dit...

Sí sí, estic amb les xesco... sembleu autèntics guerrillers!!!!! Maia